About Bloem Academy

Bloem Academy heeft als doel jou de handvatten aan te reiken die je assisteren in het verhogen van je persoonlijke frequentie en het verruimen van je bewustzijn. Hiervoor worden lessen, workshops en creatieve bezigheden georganiseerd.
Deze lessen, workshops en creatieve bezigheden vinden fysiek en online plaats. Dit zal in de vorm zijn van mediteren, inhoudelijke lesstof of door middel van creativiteit.

Wil je Bloem Academy eerst beter leren kennen? Dowload dan gratis de zes empowerment lessen via onderstaande link.

Het Bloem Academy team hoopt je snel te zien bij een van de workshops en in onze community!

About Bloem Creative

Bloem Creative is het werk dat ik doe aan de creatieve kant van Bloem Academy. Een soort zuster bedrijf van Bloem Academy. Het puzzelen en uitzoeken vind ik een leuke uitdaging. Bloem Creative is voor het meedenken en creëren voor bedrijven en zzp'ers.

Naast de creatieve kant vind ik het belangrijk en, voor het werk dat ik doe een must, dat er gecreëerd wordt met het oog op een hoge frequentie. Dat neer te zetten en over te laten komen in de gevoelswereld van mijn klanten en bij jouw klanten. Door op de onderstaande link te klikken of via het menu naar Bloem Creative te gaan lees je meer over wat ik bedoel met het creëren in hoge frequentie.

About Marijn

Van kinds af aan ben ik altijd al een beetje dat aparte meisje uit de straat geweest, althans zo kwam het op mij over. Spiritueel, gevoelig, spelen met kristallen en met energie vond ik een must. Toen op mijn 14e levensjaar alles in een rap tempo veranderde, ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij de weg kon weizen. Sinds 2012 ben ik in aanraking gekomen met Inelia Benz en sinds dien heb ik haar omarmt als mijn lerares. Haar lessen gaan over het verruimen van je bewustzijn en het zijn van je pure soevereine zelf.

Er zijn zoveel leuke dingen in het leven en mijn interesses zijn dan ook breed, maar mijzelf dienstbaar stellen naar anderen is prioriteit en iets wat mij vreugde brengt. Met Bloem Academy en Bloem Creative combineer ik het beste van beide werelden.