Hoe ik mijn spiritueel lerares heb leren kennen

19 augustus 2022

 

In 2012 kwam ik voor het eerst in contact met mijn lerares. Er stond een interview op YouTube en een kennis had aangegeven dat het de moeite waard was om naar te kijken. Op dat moment woonde ik in Milaan, Italië en het was hartje zomer. Zoals iedereen in Italië die in de stad woont, ga je naar de bergen of naar de kust, in ieder geval de stad uit. We verbleven in het familiehuis in de bergen van Piemonte.

Zo zie ik mijzelf nog zitten in m'n slaapkamer, met mijn laptop in het kozijn, om een beetje Wifi verbinding te ontvangen van de buren, want dat hadden we zelf niet omdat we er niet vaak kwamen. Dit was de eerste keer dat ik mijn lerares zag en ik was meteen verknocht...

Na het interview ben ik op haar website gekomen en er stonden blogs, oefeningen en online lessen. De lessen en de oefeningen deden direct zoveel met mij en ik voelde dat ik na jaren zoeken, gevonden had waar ik naar hunkerde.
Ja echt, ik hunkerde hiernaar! Eindelijk iemand die mij kon uitleggen hoe ik op spiritueel vlak voor mezelf kon zorgen.
Zo kreeg ik handvatten en inzichten over hoe ik weer in mijn kracht kon gaan staan.

Dat heeft haar uiteindelijk mijn lerares gemaakt. Het feit dat ik zoveel van haar heb geleerd op de meest positieve manier die je je kan voorstellen en tot op de dag van vandaag, leer ik nog steeds nieuwe technieken en krijg ik nog steeds nieuwe inzichten door de informatie die ze met haar leerlingen deelt. Het belangrijkste voor mij was dat ik weer in mijn kracht kon staan en langzaam maar zeker sterker werd.

Alles wat ze haar leerlingen leert, past ze ook op zichzelf toe. Ze zou het niet erg vinden als een leerling haar voorbij zou groeien, maar verheugd.
Ze zet je in je kracht door middel van de oefeningen en lessen om je persoonlijke frequentie te verhogen op een dagelijkse basis en dat is ook haar missie "het verhogen van de frequentie op aarde". Wanneer mijn frequentie verhoogt, verhoogt dat ook de frequentie op aarde. Dit zie ik als waardevolle eigenschappen van een lerares.

Zij heeft mij gestimuleerd om mijn eigen bedrijf te beginnen en mijn ervaringen te delen.
De online lessen die ik verkoop, zijn grotendeels geïnspireerd op de lessen die ik heb geleerd van haar. De ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan in het proces.

Wil je meer leren over mijn lerares?

Klik dan hier om Inelia haar website te bezoeken